غذاهای اوکراین چیست؟

در این مطلب به بررسی برخی از غذاهای محبوب اوکراینی می‌پردازیم تا در سفرتان به اوکراین حتما آن‌ها را امتحان کنید تا فرهنگ اوکراین را عمیقا احساس کنید

گوشت گوسفند با سیر Salo With Garlic

بدون شک این غذا در مقام اول پرطرفدارترین غذاهای اوکراین انتخاب می‌شود. Salo یک برش خالص و پرچرب از گوشت گوسفند (یا خوک) است که به‌عنوان پیش‌غذای اشتهاآور سنتی، از آن یاد می‌شود. معمولاً برای سرو کردن این غذا، برش گوشت را دودی کرده و به آن مقداری نمک و فلفل نیز اضافه می‌کنند و در آخر به آن، سیر پخته اضافه می‌شود.

سوسیس خانگی Kovbosa

نوعی از سوسیس سنتی در کشورهای اروپای شرقی است که از گوشت خوک یا گاو تهیه می‌شود. این سوسیس ترکیبی از گوشت و چربی موجود در آن، به همراه ادویه‌جات و ترشیجات به عمل می‌آید.

Varenki با کلم ترش یا سیب‌زمینی

یک نوع کوفته‌ی سنتی است که مواد تشکیل‌دهنده‌ی آن در یک نان مخصوص پیچیده می‌شود. این غذا را می‌توان با ارزان‌ترین مواد موجود تهیه کرد. نان این کوفته، از آرد، دوغ، آب و نمک تهیه می‌شود. درون این نان از پوره‌ی سیب‌زمینی، قارچ و پیاز تهیه می‌شود که با توجه به سلیقه، می‌توان کلم ترش را جایگزین سیب‌زمینی کرد.

تقریبا چیزی شبیه کله‌پاچه که به عنوان یک میان وعده‌ی سرد که حالت ژله‌ای دارد سرو می‌شود. برای طبخ این میان وعده‌ی اوکراینی، ابتدا گوشت به مدت طولانی در آب جوش، پخته می‌شود و سپس به آن پیاز، هویج و سبزیجات پخته‌شده اضافه می‌گردد. سپس استخوان‌های گوشت را از آن خارج می‌کنیم. پس از سرد شدن، به آن ترب کوهی یا خردل (بسته به نوع سلیقه) نیز می‌توان اضافه نمود.

Borshch

این غذا یکی از معروف‌ترین غذاهای سنتی اوکراین محسوب می‌شود که حدود ۳۰۰ نوع روش مختلف طبخ دارد؛ حتی ممکن است این سوپ اوکراینی را دو آشپز با مواد اولیه‌ی یکسان طبخ کنند اما حاصل آن سوپی با دو مزه متفاوت باشد. این سوپ اوکراینی ترکیبی از گل‌کلم، سیب‌زمینی، هویج، پیاز، جعفری و مقدار زیادی گوشت می‌باشد. دلیل رنگ سرخ این سوپ، آب چغندرقند است که در انتهای طبخ، به آن اضافه می‌شود.

کوکوی سیب‌زمینی Deruny

کوکوی سیب‌زمینی، یکی از پرطرفدارترین غذاها در اوکراین محسوب می‌شود که مبدع این غذا، کشور بلاروس (همسایه‌ی اوکراین) می‌باشد. این غذا از سیب‌زمینی خام رنده‌شده و آرد و تخم‌مرغ تهیه می‌شود. پس از اضافه کردن روغن به تابه، این مخلوط را به‌صورت یک‌لایه‌ی نازک در تابه می‌ریزیم که پس از سرخ شدن، می‌توان آن را با سبزیجات محلی تزیین کرد.

Kapusniak

یک غذای دوست‌داشتنی که توسط قزاق‌ها وارد اوکراین شد. این غذا نوعی سوپ خوشمزه بوده و از ترکیب کلم ترش تازه، بیکن چرب و بعضاً آرد تهیه می‌شود.

کرپ پنیری Nalysnyky

کرپ پنیری، یکی از غذاهای خوشمزه درعین‌حال زیبای اوکراینی است که از ترکیب قارچ، گوشت و پنیر تهیه می‌شود. این غذا کمی شبیه به رولت‌های گوشتی است که قبلا دیده‌اید اما ادویه‌هایی به آن افزوده می‌شود که طعمی به‌یاد ماندنی از اوکراین به جا می‌گذارد.

گوشت خوک و گندم‌سیاه Pork and Grechka

جزء غذاهای لوکس و گران در اوکراین محسوب می‌شود که از گوشت خوک شیرخوار (که بسیار نایاب است) به همراه پیاز و گندم‌سیاه طبخ می‌گردد. البته این نوع غذا اغلب در مراسم‌های رسمی، عروسی‌ها و … سرو می‌شود.

پای سیب Apple Pie

پای سیب یا همان Apple Pie اوکراینی با پای سیب آمریکایی متفاوت است. مواد اولیه‌ی پای سیب اوکراینی، سیب، آجیل و شکر است که اخیراً به آن دارچین نیز اضافه می‌کنند. تفاوت پای سیب اوکراینی و آمریکایی در خمیر آن است که خمیر پای سیب اوکراینی، کریسپی و شکننده است درحالی‌که پای سیب آمریکایی بسیار نرم و منعطف است.

فرهنگ اوکراین به‌قدری غنی و گسترده است که مجال بررسی جداگانه‌ی آن‌ها نیست. بهترین راه برای پیداکردن اطلاعات بیشتر و جزئی‌تر، بازدید از این کشور، مشاهده‌ی مناظر طبیعی و تاریخی و ارتباط با مردم اوکراین است.


http://ukr-visa.com/

/ 0 نظر / 38 بازدید